Matthew Hole nieuwe Managing Director van Morgan Motor Company

Morgan Motor Company heeft vandaag aangekondigd dat CEO Massimo Fumarola het bedrijf verlaat om persoonlijke redenen. Matthew Hole, die sinds 2021 leiding gaf aan de engineering- en R&D-functies van het bedrijf, zal de rol van Managing Director op zich nemen. Zijn ervaring zal ervoor zorgen dat Morgan’s strategische productplan in de toekomst wordt uitgevoerd.

Fumarola en Hole werkten eerder nauw samen en hielden toezicht op de recente lanceringen van de veelgeprezen Morgan Midsummer en de vernieuwde Plus-lijnmodellen. Deze ervaring is een solide basis voor Hole om de toekomstige bedrijfsgroei van Morgan te realiseren, inclusief de langverwachte introductie van de Plus Four in de Verenigde Staten.

Massimo Fumarola, CEO van Morgan Motor Company, zei: “Het was een groot voorrecht en genoegen in mijn professionele leven om Morgan de afgelopen drie jaar te leiden. Ik verlaat Morgan met een oprecht gevoel van genegenheid, trots en dankbaarheid voor alle collega’s, aandeelhouders, dealers en klanten. Ik heb deel uitgemaakt van een buitengewoon team en ik dank iedereen die deze ongelooflijke reis met mij heeft gemaakt. Ik ben diep overtuigd van hun capaciteiten en het potentieel van zo’n uniek merk. Ik wens Matt en het team een ​​lange reeks successen toe.”

Matthew Hole, Managing Director, Morgan Motor Company, zei: “Drie jaar geleden bij Morgan komen werken was een enorme eer voor mij, en nu benoemd worden tot MD is een nog grotere eer. Ik wil Massimo bedanken, wiens gepassioneerde en deskundige leiderschap het bedrijf enorm ten goede is gekomen. We wensen hem allemaal veel succes in de toekomst.

Met het oog op de toekomst kijk ik ernaar uit om de strategie van het bedrijf voor internationale groei voort te zetten, ondersteund door een spannend strategisch productontwikkelingsplan. Morgan heeft een rijk en succesvol erfgoed, en we hebben talloze keren bewezen dat het merk zich kan aanpassen en veranderen, terwijl we handgemaakte sportwagens blijven aanbieden die geliefd zijn bij onze wereldwijde klanten. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat de toekomst van Morgan nog illusterder is dan het verleden. Ik weet dat elk van onze werknemers het talent en de ambitie heeft om dat te laten gebeuren.”

 

https://media.morgan-motor.com/ morgan-motor-company-announces-change-of-leadership/